Als mens zult u hierdoor gelukkiger en zelfbewuster in het leven staan.

Zit u niet helemaal lekker in uw vel en heeft u geen idee hoe dit komt? Regressietherapie kan voor een oplossing zorgen. Vaak zijn er dingen in het verleden gebeurd waar u geen weet van heeft of die u wellicht verdrongen heeft. Trauma’s kunnen ervoor zorgen dat u gebeurtenissen uit het verleden vergeet. Het is belangrijk om deze trauma’s weer boven water te halen, zodat u deze alsnog kunt verwerken om uw leven weer volledig op de rit te krijgen.

Oude maskers afwerpen en eindelijk jezelf worden. Als mens zult u hierdoor gelukkiger en zelfbewuster in het leven staan.
Alles wat u ooit heeft meegemaakt ligt ergens in het onderbewuste opgeslagen. Tijdens een therapiesessie is het mogelijk om middels regressietechnieken terug te gaan in de tijd en vanuit het onderbewuste informatie over u zelf bewust te maken. Het blootleggen van momenten waarop u een belangrijke keuze of beslissing hebt gemaakt of genomen is hiervan een onderdeel, omdat juist die momenten een enorme doorwerking hebben in het heden. Vaak belemmeren ze ons in het maken van keuzes. Daarnaast kun je opzoek gaan naar krachtmomenten en deze 'wakker' maken zodat je daar in het hier-en-nu van kunt profiteren.

Regressietherapie gaat er vanuit dat ieder probleem een oorzaak heeft. Wanneer u zich futloos of ongewenst voelt of wanneer u zich afvraagt wat u eigenlijk op de wereld doet, wat uw doel op aarde is, dan moet daar een reden voor zijn. Veel mensen hebben door de jaren heen hun herinneringen aan dergelijke ervaringen verdrongen. Deze nare of vervelende ervaringen zijn echter nooit goed verwerkt. Bij regressietherapie worden deze, veelal traumatische ervaringen weer naar boven gehaald, zodat u deze opnieuw beleeft en alsnog verwerkt. Dit proces van regressietherapie gebeurt uiteraard onder professionele en zorgvuldige begeleiding.

Wanneer u voor regressietherapie kiest, probeert u vervelende gebeurtenissen uit het verleden weer naar boven te halen. In trance kunt u vergeten ervaringen ineens weer herinneren. Deze gebeurtenissen hoeven niet perse in uw huidige leven gebeurd te zijn. Het kan ook zijn dat dit in een vorig leven heeft plaatsgevonden. U zult zelf in uw onderbewuste selecteren in welk ervaringsgebied we moeten werken tijdens de regressietherapie.

Of het probleem nu van lichamelijke, psychische of emotionele aard is: door middel van regressietherapie kunt u toegang krijgen tot het probleem om dit alsnog op te lossen. Ook krijgt u door middel van regressietherapie een beter inzicht in uw eigen functioneren. Wilt u meer weten over regressietherapie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Neem direct contact op!

1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens