Individuele sessies ,groepscursussen en trainingen

Praktijk Heeljezelf is sinds 2009 gespecialiseerd in:
Preventie Burn-out, Burn-out, AD(H)D, Hooggevoeligheid, Depressie, Chronische vermoeidheid, Ademtherapie, Coach trajecten, Bedrijfs- & managementtrainingen, Groepscursussen, Thema gerichte therapiegroepen, Lotgenoten-groepen, Workshops & Individueel afgestemde trajecten op maat.

Toegepaste Therapievormen: Ademwerk, Bio-energetica, Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Emotioneel Lichaamswerk,Gestalt, Gezinstherapie, Familieopstellingen, Hypnose, Innerlijk kind werk, Integratieve Psychotherapie & Coaching, NLP, Psychosociale therapie,  Past Reality Integration, Regressie, RET, Relatietherapie, Systemisch werken, Traumaverwerking,Therapie voor kinderen, Voice Dialoque. ( Zie voor uitgebreide informatie: Links ). Op afspraak

Groepscurcussen

Bedrijfstrainingen: Preventiecursus Burn-out, leren werken met veranderprocessen, leren kijken door een systemische bril, organisatieopstellingen en communicatietrainingen. Informeer vrijblijvend naar een traject op maat.

Groepscurcussen: Emotioneel lichaamswerk, ademtherapie, innerlijk kindwerk, thema gerichte groepcursussen waaronder: AD(H)D en kwaliteit van leven, overwinnaar na narcistische mishandeling, rouwverwerking, leven na een hartaanval e.a.

Weekendcurcus Emotioneel Lichaamswerk en Ademwerk
Start vanaf januari 2020 om de 3 maanden. Duur cursus: 8 Zaterdagen Tijd: 10.00 uur-16.00 uur. Datum: 8 en 22 februari, 7 en 21maart, 4 en 18 april, 2 en 16 mei 2020. Introductie Prijs: € 275,00. Kennismakingsdag: 25 januari 2020: 10.00-16.00 uur. Kennismakingsprijs: €20,00 Bewustzijnscentrum Heel Jezelf: Centrum voor Bewustwording en Welzijn. Luzernestraat 37 A 2153GM Nieuw-Vennep.Voor vrijblijvende informatie kunt u contactmet ons opnemen.

Weekendcurcus Emotioneel Lichaamswerk en Ademwerk van Vrijdagavond 19.30 uur tot Zondag 16.00 uur
Twee maal per jaar kennismakingsweekend. Prijs 295,00 incl. 2 overnachtingen, maaltijden, koffie en thee. Data's en locatie worden nog kenbaar gemaakt.

Avondcurcus Emotioneel Lichaamswerk en Ademwerk
Gaat twee maal per jaar van start. In Maart en in September. Het is een reeks van 12 avonden met iedere keer een ander programma. Curcus Maart al vol. Programma voor September wordt in april kenbaar gemaakt.

Rouwverwerking in Groepsverband. 
Start bij voldoende aanmeldingen.

Innerlijk Kindwerk weekenden
Ongeveer 4 maal per jaar van vrijdag 19.30 uur tot zondag 16.00 uur.  Prijs: 295,00 incl. 2 overnachtingen, maaltijden, koffie en thee. Data's en locatie worden ruim van te voren kenbaar gemaakt.

Familieopstellingen
Start bij voldoende aanmeldingen.

Bedrijven
Voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om werknemers een coachingstraject aan te bieden. Om in kaart te brengen wat het functioneren kan optimaliseren.  Welke opleiding gewenst is of wat de motivatie versterkt. Een gemotiveerde werknemer op de plek presteert optimaal en is een waardevolle investering in uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar een traject op maat.

Systemisch werken met groepen
De grondlegger van Familie- en organisatieopstellingen, Bert Hellinger, ontdekte dat je door het ruimtelijk opstellen van leden in de organisatie, verstoringen zichtbaar kunt maken. Bij een opstelling wordt gekeken naar de organisatie als groter geheel, als systeem. Systemisch werken geeft de mogelijkheid om zicht te krijgen op de onderliggende dynamiek. Hiermee ontstaat ruimte voor acceptatie en mogelijkheden voor nieuwe keuzes. De belangstelling voor en de toepassing van organisatieopstellingen groeit snel.

Training Communicatie
Hierbij maken we gebruik NLP en van de Bejegeningsmethode.

Trainingen Coaching – leren werken met veranderprocessen
Assen van Verandering is een veranderingsmodel dat is voortgekomen uit onderzoek dat is gedaan naar mensen die talent hebben voor succesvolle verandering. Michel Hall heeft voor zijn model van succesvolle verandering mensen gemodelleerd die talent hebben voor succesvol veranderen. Modelleren is het nauwkeurig observeren van een expert, om in kaart te brengen welke strategie deze hanteert. Deze training is toegankelijk voor iedere professional die werkt met veranderingsprocessen. Tijdens de training maak je kennis met neurosemantiek. Bepaalde werkwijzen die van belang zijn voor het goed tot zijn recht voor het goed tot zijn recht laten komen van het model worden besproken.

Neem direct contact op!

1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens