Emotioneel lichaamswerk

Verbeter de kwaliteit van uw leven!  Als je verbinding kunt maken met je eigen kracht, zul je een enorme vrijheid, liefde, geluk en vrijheid ervaren.

"Het beste dat u kunt worden is jezelf!"  Ontdek uw individuele kwaliteiten en leer bewust om te gaan met uw gevoel. U leert waar het om gaat in uw leven, wat u belangrijk vindt en hoe u het roer in eigen hand neemt. Wie wil dat nou niet?

Het wezenlijk kenmerk van ons mens zijn is dat wij het leven subjectief, in onszelf ervaren. Elke ervaring is een unieke beleving. Deze emotionele en psychische beleving worden wij gewaar in ons lichaam als pijn verdriet, vreugde, verbondenheid, etc.  In onze tijd heeft er een verschuiving plaats gevonden van deze interne maatstaven ( hoe beleef ik het ) naar het externe ( hoe hoort het ). Dit kan leiden tot het onderdrukken van emoties en impulsen. Op deze wijze leef je voortdurend in een strijd tussen voelen en denken, met alle gevolgen van dien: stress, depressie, ziekte, lusteloosheid en onzekerheid.

Emotioneel Lichaamswerk leert je hoe je deze strijd kunt stoppen en hoe je meer vanuit je gevoel en dus vanuit je beleving kunt leven. Je komt meer bij je eigenheid.  Je ervaart je leven in- en met je lichaam. En denken kan weer in harmonie komen met het voelen.

Emotioneel lichaamswerk is een doeltreffende en effectieve methode om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Uw mogelijkheden staan centraal. Met Emotioneel Lichaamswerk leert u uzelf opnieuw kennen. Wie bent u? Zie de kwaliteit van het leven onder ogen en bepaal uw eigen koers in het leven.

Laat u niet leiden door de gewensde emoties, maar bepaal zelf wat u voelt en denkt. Nu bent u misschien snel geneigd om u aan te passen aan de heersende mortaal, maar waarom eigenlijk? Door middel van Emotioneel Lichaamswerk kunt u uzelf hervinden door een uniek zelfinzicht. Met emotioneel lichaamswerk komt u weer in contact met uzelf en uw persoonlijke gevoelens.

Emotioneel lichaamswerk is een samenvoegsel van vele bestaande therapeutische technieken met werkwijze ter bevordering van de persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Emotioneel lichaamswerk omvat o.a. bio-energetica, ademwerk, Reichiaans lichaamswerk, encounter, cocounselen, gestalt, focussen, maar ook meditatie, affirmatie en positief denken. Zie ook onze link Bio-energetica en bio-energetische oefeningen.

In oorsprong is iedereen levendig, energiek, gracieus, mooi en vrij. Bio-energetica is je lijf weer leven maken en daardoor zo intens mogelijk genieten van het leven en alles wat daarmee verbonden is.

De afgelopen 11 jaar heb ik me vooral verdiept in Emotioneel Lichaamswerk en Ademtherapie. Middels cursussen, assisteren in praktijkgerichte groepscurcussen en middels opleidingen.

Bent u benieuwd naar de werking van emotioneel lichaamswerk en wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op!

1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens