Onze klanten aan het woord:

Max Zaalberg vertelt:
Deze bezoeker had niet zoveel op met therapeuten. Sceptisch dus. Maar dit veranderde snel, al bij het eerste bezoek. Andrea haar vaardigheid stelt jou snel op je gemak. Zij verdiept zichzelf, SAMEN met jou, in de situatie. Je loopt bij haar dus nooit alleen. Samen met haar (studie)kennis, ervaring, gevoel en inzichten leert zij jou vanuit jezelf ! de krachten weer op te pakken om zelf een Mooier en gelukkig mens te worden. Andrea bedankt !
Positieve punten: Geduld, ervaring, warmte en gevoel.
Negatieve punten: geen

Joey Groot vertelt:
Ervaring met de Psychodynamica. Mijn naam is Johan en had via een kennis van Andrea Lancel gehoord. Ik heb daarop contact gezocht met Andra, speciaal vanwege de positieve berichten van die kennis, om aandacht en hulp te vragen voor mijn soms zeer onaangepast gedrag naar mijn omgeving. Alleen de intake al, die werd niet even op een holletje gedaan maar zeer gedegen en zorgzaam, en in een fijne, rustige en ontspannen sfeer. Een belangrijk punt, welke naar voren kwam, was dat ik mijn ademhaling stukken zou kunnen verbeteren. Verder werd mij duidelijk tijdens de therapie dat de soms ongebreidelde krachten in mij, alleen door mijzelf tot halt geroepen konden worden geroepen met gebruikmaking van soms op het oog simpele handvatten. Mijn ervaring met de door Andrea op mij toegepaste Psychodynamica Therapie is dan ook een heel bijzondere en heb ik een heel goed gevoel door gekregen. Johan

Peter de Vries vertelt:
Ik ben via via in contact gekomen met Andrea. En bij m'n eerste bezoek heb ik al zoveel handvatten van haar meegekregen, die een grote verandering in mijn gedrag hebben veroorzaakt en een openbaring voor mij waren. Haar plan van aanpak is er vooral op gericht dat je vanuit je zelf gewaar wordt te leren om naar je hart te luisteren om beter te kunnen leven. Voor mij werkt dat zeer positief, en ik ben erg blij dat ik met Andrea in contact ben gekomen. Evert J.
Positieve punten: Warme en liefdevolle aandacht en goede begeleiding
Negatieve punten: Nog niet tegen gekomen

Nick vertelt:
Nadat ik met Andrea in contact ben gekomen hebben wij direct een plan van aanpak gemaakt om mezelf weer gelukkig te kunnen voelen. Ik zit steeds beter in mijn vel en daar ben ik haar erg dankbaar voor!

Neem direct contact op!

1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens