Coaching

Iedereen heeft soms behoefte aan een goed gesprek. Dit kan met een vriend(in) of familielid zijn, maar sommige mensen hebben behoefte aan een gesprek met een coach. Iemand die kan helpen om alles weer even duidelijk op een rijtje te krijgen. Tijdens een gesprek met een coach staat u centraal. Soms redt u het niet meer alleen en heeft u behoefte aan een wijze raad van iemand anders. Iemand die naar u luistert en met u mee denkt. Een personal coach die volledig op u gericht is en samen met u werkt aan een oplossing voor de huidige problemen waar u tegenaan loopt.

In het drukke leven van alledag raken mensen soms het overzicht even kwijt. Dat kan iedereen overkomen. Heeft u een drukke baan met een hoge mate van verantwoordelijkheid of draagt u de zorg voor kinderen? Af en toe is het nodig om even wat gas terug te nemen en aan uzelf te denken. Een coach kan u hierbij helpen.
Coaching is gericht op de stimulering en ontwikkeling van u. Onderzoek waar uw talenten en kwaliteiten liggen en leer uzelf op een nieuwe manier kennen.

In een coaching traject brengt u samen met uw coach de situatie of het probleem in kaart. Samen met uw coach brengt u ordening en structuur aan in de situatie. Deze situaties kunnen heel verschillend zijn. Het coaching traject wordt aangepast op de specifieke situatie. Coaching is een dynamische en interactieve manier van begeleiden. Uw coach is er om naar u te luisteren en u te helpen, maar u wordt ook gestimuleerd om het beste uit uzelf naar boven te halen. Uw zelf oplossend vermogen wordt geactiveerd. Vaak komen er vele kwaliteiten naar voren, waar u zelf eerder geen weet van had. Een coaching traject kan goed zijn om uw leven weer volledig op de rails te krijgen en het overzicht terug te brengen in uw persoonlijke situatie. Vaak leidt een coaching traject tot verhelderende conclusies. U kunt erachter komen wat er anders moet, hoe u dat wilt bereiken en wat daarvoor nodig is.

Heeft u ook behoefte aan een goed gesprek met een coach en is het tijd voor een speciaal coaching traject? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wij zijn u graag van dienst.  

Neem direct contact op!

1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens