Healing

Wij mensen zijn in staat om telkens opnieuw vanuit een ruimer perspectief, ons leven te herscheppen en daarmee onze wereld te veranderen. Dit geldt voor onze algehele gezondheid, ons werk en onze relaties.

Het menselijke lichaam bestaat uit twee delen: het fysieke gedeelte en het energetische gedeelte of de aura. Bij de meeste mensen zijn beide delen met elkaar verbonden en in balans. De balans kan echter verstoord worden. Iedereen kan bepaalde situaties meemaken in het leven, waardoor hij of zij uit balans raakt. Door middel van healing kunt u de balans terugbrengen in uw lichaam.

De balans in het menselijk lichaam kan door allerlei factoren verstoord worden. Wanneer er bijvoorbeeld iemand komt te overlijden in uw naaste omgeving, is het mogelijk dat er bij u een emotionele blokkade ontstaat. Of misschien heeft u recent of verder in het verleden een conflict gehad op uw werk. Een dergelijke situatie kan ervoor zorgen dat u jaren later alsnog de problemen hiervan ondervindt, u raakt uit balans. 

Ziekmakende processen:
Psychodynamica therapeuten hebben zich bekwaamd in de natuurgerichte psyche van de mens. Psychisch en gevoelsmatig is het menselijke gestel door onwetendheid nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen. Ontkenningen uit het verleden eisen hun bittere tol. Het duidelijk aanreiken van waarachtige en juiste inzichten bepalen de kortste weg naar heling. De therapeut is in staat zijn/haar cliënt de ware fundamentele genezing aan te reiken en daarmee hem/haar van de Feitelijke Oorzaak van ziek zijn bewust te maken.

De meeste mensen weten niet wat de oorzaak is van hun huidige problemen. De oorzaak kan namelijk ver in het verleden liggen. Bovendien hoeft u dergelijke problemen niet in dit leven meegemaakt te hebben, het kan ook zo zijn dat u in een vorig leven een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt. De oorzaak ligt echter altijd in uw lichaam opgeslagen. Door middel van healing kunnen we deze oorzaken achterhalen. Healing zorgt ervoor dat u weer in balans raakt. De term healing betekent genezen. Samen zorgen we ervoor dat u weer ‘genezen’ wordt.

Wilt u meer weten over healing? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 

Neem direct contact op!

1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens